9 juni 2023

Open middag hospice Ter Reede

Hospice Ter Reede organiseert op donderdag 22 juni van 14.00 – 17.00 uur een open middag. Iedereen die eens een kijkje wil komen nemen, is van harte welkom. Bijvoorbeeld omdat u zich aan het oriënteren bent op een verblijf in het hospice of als u interesse heeft in vrijwilligerswerk op het hospice of werken bij WVO Zorg. De open middag biedt de gelegenheid binnen rond te kijken, de sfeer te proeven en te horen over het dagelijkse leven in het hospice.

Veel mensen willen in de laatste levensfase het liefst thuis sterven. Maar als het zover is, wordt toch vaak voor de veiligheid, comfort en goede zorg van een hospice gekozen. Een omgeving waar warmte en aandacht is voor gasten en hun naasten. Anderhalf jaar geleden heeft WVO Zorg een heel nieuw hospice geopend waar plaats is voor 7 gasten. Zowel gasten als bezoekers kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van Ter Reede. Hospice Ter Reede is een van de hospices in Nederland met het Prezo-keurmerk (PREstaties in de Zorg). Dagelijks is er 24 uur per dag professionele zorg aanwezig.

Tijdens de open middag zijn er rondleidingen op het hospice zelf. Inschrijven voor een rondleiding kan op de site hospicevlissingen.nl/aanmelden. De rondleidingen starten vanuit ruimte ’t Speelhuus, Koudekerkseweg 81 in Vlissingen. Voor en na een rondleiding is er volop ruimte om in gesprek te gaan met medewerkers en vrijwilligers van het hospice. Ook op andere dagen is het mogelijk om, na telefonische afspraak, een kijkje op het hospice te komen nemen. Hiervoor kunt u contact opnemen via 0118 – 448 295.