3 oktober 2023

Open middag hospice Ter Reede - komt u ook?

Hospice Ter Reede organiseert op vrijdag 10 november van 14.00 – 17.00 uur een open middag. Iedereen die eens een kijkje wil komen nemen, is van harte welkom. De open middag biedt de gelegenheid binnen rond te kijken en vragen te stellen aan onze hospice verpleegkundigen.

Ontvangst en locatie

U wordt ontvangen in de ruimte ’t Speelhuus, Koudekerkseweg 81 Vlissingen. Hier staan onze Hospice verpleegkundigen u op te wachten. U kunt zonder afspraak binnenlopen tussen 14:00 uur en 17:00 uur.

Ook op andere dagen is het mogelijk om, na telefonische afspraak, een kijkje op het hospice te komen nemen. Hiervoor kunt u contact opnemen via 0118 – 448 295. 

Het hospice

Veel mensen willen in de laatste levensfase het liefst thuis sterven. Maar als het zover is, wordt toch vaak voor de veiligheid, comfort en goede zorg van een hospice gekozen. Een omgeving waar warmte en aandacht is voor gasten en hun naasten. Anderhalf jaar geleden heeft WVO Zorg een heel nieuw hospice geopend waar plaats is voor zeven gasten. Zowel gasten als bezoekers kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van Ter Reede. Hospice Ter Reede is een van de hospices in Nederland met het Prezo-keurmerk (PREstaties in de Zorg). Dagelijks is er 24 uur per dag professionele zorg aanwezig.